IHANAT (BONBON) NAISET RANNALLA

Excuse My BonBonin kuvaukset järjestettiin tällä kertaa Hangossa ja Tammisaaressa. BonBonilla on ollut jo pariinkin otteeseen harjoittelussa Mia Lindqvist Savonia ammattikorkeakoulusta. Yhteistyö on sujunut todella hyvin ja Mia ottaa ihania kuvia (ja hoitaa meikit ja hiuksetkin siinä sivussa), joten pyysin häntä toistamiseen kuvaamaan BonBonin vaatteita. Mia valmistui nyt keväällä ja muutti kesäksi Hankoon, joten syntyi idea järjestää kuvaukset Hangossa. Mikä onkaan ihanampi kesäkaupunki kuin Hanko pitsihuviloineen ja hiekkarantoineen. Olen yöpynyt itse Hangossa pariin otteeseen pitsihuviloissa ja viime kesänä teimme ystäväni kanssa tyttöjen reissun tyyliin Thelma ja Louise with kids Hangon leirintäalueelle (Camping Silversand). Olimme liikenteessä asuntoautolla ja paikka oli aivan mahtava henkien 60-lukua. Hangon ytimessä sijaitsee legendaarinen Plagenin ranta. Huokaus.

Olin etsimässä yöpaikkaa Hangosta, mutta Google heittikin minut Tammisaareen ja sieltä löytyi upea airbnb-paikka nimeltä Boutique Apartment with Ambience. Voin lämpimästi suositella! Ihana sisustus, todella miellyttävä omistajarouva ja hintaan kuului jopa upea aamiainen.

Mallina toimi tälläkin kertaa upea Mari Lindfors (ja välillä kuvaajakin joutui malliksi), joka oli mallina syksynkin kuvauksissa. Kuvaustiimissä oli mukana myös hyvä ystäväni Mari Patja (Ilone), joka toimii aina järjen äänenä, kun langat eivät pysy enää MaMa BonBonilla hanskassa. Säätiedotus ei lupaillut hyvää helatorstain tienoille, mihin olimme suunnitelleet kuvauksia. Mialtakin tuli viestiä, että Hangossa sataa kaatamalla. Mutta kuinka ollakaan, Hanko (Suomen aurinkoisin kaupunki), ei pettänyt tälläkään kertaa. Aurinko paistoi täydeltä terältä molempina päivinä.

Aloitimme kuvaukset satamasta ja sieltätä löytyi mm. ihastuttava ravintola Makaronitehdas. Sinne kannattaa suunnata ehdottomasti Hangon visiitiillä (löytyy muuten myös pääkaupunkiseudulta).

Kun lokaatioita vaihdetaan, niin vaatteiden vaihto voi olla välillä haastavaa, mutta malli suoriutui vaatteiden vaihdosta näppärästi autossa tai jopa porttikongeissa, joissa kyllä saattoi muutama kulmakarva kohota asukkailla.

Kesäsesonki oli vielä alussa, joten saimme olla melko rauhassa Plagenin ihanalla rannalla ja kuvata ikonisen uimakopin kyljessä.

Seuraavana aamuna Mia ja malli-Mari tulivat junalla Tammisaareen. Vaikka auringonpaiste on ihanaa, niin kuvaustilanteessa se on välillä haasteellista. Varsinkin, kun piti kuvata verkkokauppaan tulevia tuotteita. Varjot olivat kovia ja samoin tuuli. Yritä siinä nyt sitten saada verkkokauppaan kuvia, kun helmat on korvissa.

Kuvauspäivät ovat aina pitkiä, mutta kylläpä on mukavaa tehdä töitä mutkattoman ja huumorintajuisen tiimin kanssa. Tämä on toteutunut onneksi joka kerta BonBonin kuvauksissa. Tiimijäsenen yhtenä ehtona on ronskin huumorin ja huonojen vitsien sietäminen. Lämmin kiitos tästä Mia ja Marit, olette supernaisia!

Nyt ovat mietinnässä syksyn kuvauspaikat, joten jos Sinä tiedät jonkun ihanan paikan, joka voisi olla Excuse My BonBon-henkinen, niin laita ihmeessä minulle viestiä.

PS. Excuse My BonBon teki yhteistyötä upean kuopiolaisen Jasminin (muutos365) kanssa, joten muistutus, että Sinulla on vielä huominen (30.6.) aikaa käyttää -20%:n alekoodi MUUTOS_365 Excuse My BonBonin verkkokaupassa.