Excuse My BonBon –tarina

Excuse My BonBon syntyi vuonna 2015 intohimosta muotiin, esteettisyyteen ja kestävään kehitykseen. Missiona oli suunnitella ja valmistaa kurvikkaalle naisvartalolle vaatteita, joissa hän voi tuntea olevansa kuin karkki (bonbon).

BonBon-nainen keskittyy elämästä nauttimiseen. Excuse My BonBon on asenne, joka auttaa keskittymään hyvään, tekemään kurveille tietä ja nauttimaan suklaakonvehdeista ilman huonoa omaatuntoa.

Excuse My BonBon -mallisto on tehty naisille, jotka eivät suotta pyytele anteeksi olemassaoloaan vaan elävät täysillä elämällä herkutellen. Malliston vaatteissa on asennetta yhtä paljon kuin sen käyttäjissä. Excuse My BonBon -nainen on luova muotifantasioidensa toteuttamisessa, hän uskaltaa ottaa riskejä ja keskittyy ajattomaan ihanuuteen.

Merkin takaa löydyn minä eli tuttavallisemmin MaMa BonBon. Lappilais-karjalainen sosiaalinen introvertti, joka piirsi vaatteita koko lapsuutensa ja seurasi silmä kovana Kauniita ja Rohkeita. Matka vei Joen kaupungista opiskelujen perässä pikitien päähän ja useampi vuosi vierähti Stockmannin omia brändejä suunnitellen. Mutkien kautta Kuopiosta tuli uusi kotikaupunkini ja ison kirkon hälinä vaihtui mökkeilyyn Pielaveden rannalla ja opetustehtäviin Savonia ammattikorkeakoulussa.

Haaveissani siinsi kuitenkin oma yritys, jossa olisi kohderyhmänä nimenomaan kurvikkaat naiset ja näin syntyi lopulta Excuse My BonBon. Alusta asti minulle oli tärkeää ajatus lähituotannosta ja tällä hetkellä valtaosa BonBonin mallistosta valmistetaankin Pohjois-Savon alueella. Vaatesuunnittelijan maailmassa mikään ei voita sitä tunnetta, kun on saavuttanut muotojen, materiaalien ja yksityiskohtien täydellisen yhdistelmän ja tietää sen nyt olevan siinä. Sitä tunnetta kannatti näemmä tavoitella. Siirry siis kanssani BonBon -aikaan. It´s all BonBon from now on!

– Sari a.k.a MaMa BonBon –