Excuse My BonBon –tarina

Kuka on päättänyt, että langanlaiha nainen on aikamme kauneusihanne? Kun kysytään millainen nainen on kaunis, vastauksia on monia, mutta harva liittyy kokoon. Jätetään siis ontot käsitykset sikseen ja keskitytään elämästä nauttimiseen. Excuse My BonBon on asenne, joka auttaa keskittymään hyvään, tekemään kurveille tietä ja nauttimaan suklaakonvehdeista ilman huonoa omaatuntoa.

Excuse My BonBon -mallisto on tehty naisille, jotka eivät suotta pyytele anteeksi olemassaoloaan vaan elävät täysillä elämällä herkutellen. Malliston vaatteissa on asennetta yhtä paljon kuin sen käyttäjissä. Iso on yhtä ihana kuin pieni, ei se sen kummempaa ole. Excuse My BonBon -nainen on luova muotifantasioidensa toteuttamisessa, hän uskaltaa ottaa riskejä ja keskittyy ajattomaan ihanuuteen.

Vaatesuunnittelijan maailmassa mikään ei voita sitä tunnetta, kun on saavuttanut muotojen, materiaalien ja yksityiskohtien täydellisen yhdistelmän ja tietää sen nyt olevan siinä. Sitä tunnetta kannatti näemmä tavoitella. Siirry kanssani BonBon -aikaan. It´s all BonBon from now on!

– Sari Hirvonen-Repo