IT’S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE BONBON

Syyskuussa koitti Excuse My BonBonissa juhlan hetket, kun sain avukseni superharjoittelija, Millan, Savonia ammattikorkeakoulun liiketalouden alalta. Ohessa Millan blogikirjoitus pikkujoulukaudesta.

excusemybonbon_aw17_betty

 

Ensilumi on jo sadellut maahan ja ehtinyt sulaakin, ainakin Kuopiossa. Michael Bublén joululaulut alkavat soimaan päässä ja glögihyllyt tyhjenevät kaupoissa. Kyllä, pikkujoulusesonki on täällä. On siis aika aloittaa juhlavien asukokonaisuuksien suunnittelu.

Pikkumusta sopii lähes jokaiseen juhlaan, eikä se ole poikkeus pikkujoulusesongin aikana. Pitsi tuo materiaalina hienoista juhlan tuntua ja korostaa naisellisuutta.

Brigitte-pitsimekossa on upeat levenevät hihat ja pehmoinen vuori. Tätä mekkoa ei haluaisi millään riisua pois päältä! Juhla-asussa mukavuus on tärkeä tekijä. Mukavassa ja oman tuntuisessa vaatteessa itsensä tuntee helposti itsevarmaksi.

excusemybonbon_aw17_brigitte

 

 

bonbon (106) Betty-pitsipeplumpuseron voi yhdistää mielensä mukaan hameeseen tai housuihin. Peplum-helma korostaa kauniisti vyötäröä. On ihanaa olla nainen, kun pukeutumisen avulla voi tuoda esiin kurveja ja omia parhaita puoliaan.

excusemybonbon_aw17_betty1

excusemybonbon_aw17_betty2

Takki kruunaa juhla-asun. Hyvä takki on tyylikäs, ryhdikäs ja lämmittää talvi-iltoina.

excusemybonbon_aw17_desiree

excusemybonbon_aw17_anneexcusemybonbon_aw17_tanitaexcusemybonbon_aw17_tanita1excusemybonbon_aw17_grace

Eikä tietenkään unohdeta punaista huulipunaa, joka kuuluu ehdottomasti pikkujouluun.

excusemybonbon_aw17_betty3

Mukavia juhlahetkiä!
Milla Lipponen, Excuse My BonBon-harjoittelija

PS. Korvamadoksi suosittelemme tietysti Michaelia.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna