NEW SEASON, NEW BONBON

Kevätaurinko häikäisee silmiä ja kevättä rinnassa on myös Excuse My BonBonilla. Nimittäin ensimmäinen droppi uutuuksia on nyt verkkokaupassa. Mitä tuo droppi sitten meinaa? Se on vähän niin kuin ammattislangia ja tarkoittaa tippaa tai tilkkasta, joka tihkuu mallistosta.

BONBON_L8A8259

Excuse My BonBon teki nyt päätöksen, että vuodessa tulee jatkossa ilmestymään neljä pienempää mallistoa. Ja tämä on juuri sinun takiasi, ihana BonBon-nainen, että saisit useammin nauttia uutuuksista ;). Eli 1. drop ilmestyi tällä viikolla ja 2. drop saapuu verkkokauppaan huhtikuussa, 3. drop elokuussa ja 4. drop sitten lokakuussa. Miksi sitten näin? No, Excuse My BonBonilla on ollut alusta asti ohjenuorana niin sanottu sesongiton suunnittelu. Se tarkoittaa sitä, että mallistot on suunniteltu pääsääntöisesti siten, että voit käyttää suurinta osa merkin vaatteista vuodenajoista riippumatta asusteita vaihtamalla.

Uutta mallistoa suunnitellessani jaoin kevään kahteen osaan eli alkukauteen ripaus keväisempää ilmettä, joka näkyy kukallisessa Heidi-mekossa ja uuden ruusukuosin saaneessa Rose-tunikassa. Näiden kahden lisäksi halusin saada mukaan mekon, joka olisi mahdollisimman helppo ja selkeä, jotta se menisi sekä arjessa, että juhlassa. Ja Lina-leggingsien ja kynähameen pariksi halusin uuden jakun, jota voisi käyttää kesällä vaikka takin asemesta.

Seuraavassa dropissa sitten keskitytäänkin enemmän juhlakauteen ja toivotaan, että tuleva kesäkatu on kuuma!

BONBON_L8A8435

HEIDI- mekko on yksi klassikkotuotteistamme, johon olen etsinyt oikeanlaista kuosillista kangasta jo pidemmän aikaa. Syksyllä se sitten löytyi ja jopa kahdessa eri värissä, mutta valitettavasti onnistuin saamaan vain rajoitetun erän kangasta eli tästä johtuen määrät ovat pieniä. Joten jos haluat itsellesi kukkakuosisen Heidin, niin kannattaa olla oikeasti valppaana.

Itse en harrasta tanssilavoja, mutta tämän kukkakuosin nähdessäni, ajatukset menivät heti vanhoihin kotimaisiin elokuviin ja kultaisiin iskelmiin. Ja kangas on joustavaa, joten käsiä on helppo lepuuttaa tanssikaverin harteilla ilman, että puristelee mistään (siis se mekko). Ja nyt, kun vielä odotellaan niitä kesäkelejä, niin suosittelen yhdistämään Heidin kanssa paksut sukkahousut ja pitkän neuletakin.

ExcuseMyBonBon_Heidi_front_6672

 

 

 

 

ROSE- tunika lukeutuu myös näihin Excuse My BonBonin kestosuosikkeihin, jotka palaavat kerta toisensa jälkeen verkkokauppaan, mutta aina uudessa kuosissa. Nyt uutuusvärinä on malva yhdistettynä mustaan, joten kyseessä on elegantti ja hillitty kuosi, joka menee kyllä syksymmälläkin. Rose on siitä(kin) hyvä tuote, että sitä voit käyttää Lina- leggingsien kanssa tunikana, mutta jos satut olemaan samanlainen hukkapätkä kuin MaMa BonBon (157cm mokkasiinit jalassa ja sulka päässä), niin se menee mekosta. Tunika on kevyt kuin henkäys ja sujahtaa matkalaukkuun noin vain eikä paina mitään tai rypisty. Ja tämän tuotteen kohdalla sama ongelma eli sain kangasta sen verran hintsusti, että vain nopeimmat ehtivät saamaan uuden kuosin itselleen.

ExcuseMyBonBon_Rose_front_6961

 

KATE- mekko/tunika on uusi tulokas Excuse My BonBonin mallistossa. Olen pitkään miettinyt, että uskallanko ottaa trikoota, koska jos kulahtaa pesussa eli värit lähtee, saumat kiertyy, kutistuu ja onko se trikoo nyt sitten riskillä ruma? Mutta sitten löysin kotimaiselta Orneuleelta ihanan bambuviskoosin, joka on todella pehmeä päällä ja ennen kaikkea sen verran napakkaa materiaalia, että ei laskeudu rumasti kurveja pitkin. Halusin tästä tuotteesta juuri sen helpon luottovaatteen, johon voi sujahtaa, kun elämä potkii päähän ja varsinkin se oma peilikuva. Ja kun koko olemus on turvoksissa, koska ”ne päivät”. Kate antaa tilaa kurveille olematta säkki ja koska se on niin yksinkertainen ja musta, on sinun helppo yhdistää sen kanssa näyttävä huivi tai koru (tai päähän ihana turbaani). Sitten vielä jalkaan korkkarit, niin juhlat voikin alkaa! Ja kyllä, taskut löytyy ;).

ExcuseMyBonBon_Kate_front_6165

TINA- kimono on sellainen tuote, jonka olen halunnut tehdä jo kauan, mutta nyt eteen sattui juuri SE kangas. Pellavaviskoosi mustavalkoisella graafisella kuosilla on ajaton ja toimii todellakin sesongista toiseen. Kesäkuumalla auringon polttavien säteiden alla (Suomessa ehkä sitten elokuussa (jos onni suosii meitä), kun työt ja koulut ovat taas alkaneet) kimono suojaa, mutta pellava tekee siitä samalla viileän ja erittäin mukavan käytössä. Kimonoon kuuluu samasta materiaalista valmistettu vyö (vyönlenkit löytyy), jonka voi kietaista uumansa ympäri, mutta Tina toimii myös auki pidettävänäkin. Ja edestä löytyy paikkataskut, joissa säilytellä niitä tärkeimpiä esineitä, kuten esimerkiksi kännykkää. Kimono näyttäisi nyt talvellakin melko tyylikkäältä töissä pitkähihaisen poolon kanssa yhdistettynä Lina-leggingseihin tai Cat-kynähameeseen.

ExcuseMyBonBon_Tina_front_7175

Ja nyt ne risut ja ruusut eli heräsikö ajatuksia? Ja ihan vaan tiedoksesi, että vielä on mahdollista heitellä toiveita seuraavaan droppiin liittyen ;).

Aurinkoa Sinulle!

Biisivalintana ehtaa ysäriä ;)!