PÄIVÄ PRINSESSANA – RIEMUPUODIN JENNI

Viimeisimmissä Excuse My BonBon-kuvauksissa oli mallinamme ihana kuopiolainen yrittäjä Jenni Vauhkonen. Hän luotsaa omaa korumallistoaan RIEMUpuotia ja olemme tutustuneet toisiimme designtoreilla (ja turuilla) ja tänä keväänä olemme vielä yhdessä järjestämässä Kuopion Designmarketia, joka muuten on (seuraa mainoskatko) 27.4. Raittiustalolla klo 10-16. Olen ihaillut Jennin räväkkyyttä ja tyylitajua jo pidemmän aikaa ja mielestäni hän edustaa hyvin BonBon-naista. Niinpä rohkeninkin kysyä häntä malliksi. Kuvausten jälkeen Jenni soitti ja kertoi, kuinka ihana kokemus mallina olo oli ollut hänelle ja niinpä pyysin häntä jakamaan kokemuksensa kanssamme ja seuraavana onkin hänen vieraskynä-kirjoituksensa kuvauksista.

Pääsin elämäni ensimmäisen kerran malliksi, kun Excuse My BonBon kuvasi ihania kevätuutuuksiaan. Minulle laitettiin ihana kikkaratukka, meikattiin säpäkkään naiselliseen lookiin ja kynteni lakattiin. Olo oli jo ensimmäisten sekuntien aikana etuoikeutetun huomioitu ja tärkeä.

Kuvausten aikana oli mahtavaa työskennellä kolmen eri ammattilaisen kanssa. Meikkaaja-maskeeraaja Kiki Saastamoinen hoiti miellyttävästi oman tonttinsa ammattitaidolla, Sari veti kokemuksella ja varmalla visiolla omien tuotteidensa kuvausten toteutuksen ja Salla Klemettilä sai oloni rennoksi kameran edessä vippastellessani. 

Jälkikäteen havahduin kuinka voimauttava, itsetuntoa vahvistava ja suuri kokemus tämä kuvaushetki minulle oli. Minä, joka en ole koskaan oikein sopinut mihinkään ja en ole ollut oikean kokoinen yhteiskunnan asettamien mieltymysten mukaan, saan yhtäkkiä olla kuvattavana ja tuntea itseni sopivaksi. Aina ei ole nimittäin helppoa olla pluskokoinen ja arvostan suuresti sitä mitä Sari tekee omalla työllään ja vaatteillaan. 

Ikä ja kokemukset tuovat itsevarmuutta, mutta tällainen elämys nuorelle naiselle oli jotain sellaista, mikä vaikuttaa minussa vielä pitkään.

Jenni

Kuvasimme muun muassa Donna-mekon, joka on varta vasten suunniteltu povekkaalle naiselle.

Kevääseen tuli myös rento Debbie-tunika, jota löytyy meleerattuna harmaana, vadelmanpunaisena, tummansinisenä sekä auringonkeltaisena. Ylipitkissä hihoissa on hauskat kuminauhayksityiskohdat. Ja helmassa löytyy pituutta niin, että tämä tunika taipuu myös mekoksi

Kevääseen uutuuksina tuli myös BonBon-laukkuja eli BonBon-pellavatotelaukku, jossa on kultaprintti ja mustatekonahkainen BonBon-olanylilaukku, jossa on joko musta tai glitterhopeabrodeeraus.

Nyt odotellaankin tässä taas uusia tuotteita tehtaalta ja eiköhän me nähdä Jenni taas mallina;). Excuse My BonBon etsii koko ajan uusia malleja ja jos Sinua kiinnostaa päivä mallina, niin laita sähköpostia osoitteeseen info@excusemybonbon.com.

Aurinkoista pääsiäistä!

Lämpimin terkuin

Sari a.k.a MaMa BonBon